Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de pasta al dente in gezouten water.
-
Bak de spekblokjes krokant in 2 el olijfolie.
-
Pel het teentje look en snij fijn. Pluk de peterselieblaadjes en snij fijn. Reinig de lenteui en snipper fijn. Snij de boontjes in stukjes.
-
Voeg de looksnippers, citroenzeste, peterselie, lente-ui en stukjes boontjes bij de spekjes en bak nog 3 min mee.
-
Voeg de pasta bij de spekblokjes en zet van het vuur.
-
Meng de eidooiers door de warme pasta.
-
Werk af met geraspte Parmezaanse kaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven