Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Giet af en spoel met koud water tot de pasta koud is.
-
Pel het teentje look en rasp fijn.
-
Vinaigrette: doe de ingrediënten in een bokaal met schroefdeksel, kruid met peper en zout. Schud goed.
-
Snij de mozzarellaknikkers en tomaatjes in twee.
-
Scheur de basilicumblaadjes in stukjes, hak de rucola grof.
-
Schep tomaat, mozzarella, rucola en basilicum door de pasta.
-
Meng de vinaigrette erdoor en breng op smaak met peper en zout.
-
Tip: maak de pastasalade de avond voordien en geef 1 portie mee.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven