Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Leg de bol look in een ovenschotel en besprenkel met wat olijfolie.
-
Zet 40 min in de voorverwarmde oven.
-
Snij het bovenste deel van de look eraf en duw het vruchtvlees uit de pel.
-
Rooster de pijnboompitten al roerend goudbruin in een droge koekenpan op een matig vuur.
-
Snipper de salie fijn. Pel de sjalot en snipper fijn.
-
Snij de shiitake in schijfjes.
-
Verhit wat olijfolie in een pan. Bak de shiitake mooi bruin in de hete olie. Roer de sjalot, geroosterde look en salie erdoor.
-
Voeg de mascarpone toe en laat smelten. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Laat sudderen op een zacht vuur.
-
Kook de capellini beetgaar in gezouten water, zoals aangegeven op de verpakking. Voeg wat van het pastakookvocht toe aan de mascarponesaus, indien deze te droog wordt.
-
Schep de capellini na gaartijd uit het pastawater en voeg bij de mascarponesaus. Laat nog kort even warm worden in de saus.
-
Serveer op een bord afgewerkt met enkele sneetjes coppa, stukjes Parmezaanse kaas, toefjes waterkers, de pijnboompitten en wat fleur de sel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven