Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de courgettes. Snij met behulp van een mandoline fijne sliertjes courgette. Opgelet: de zaadjes niet mee gebruiken. Snij de peulerwten in fijne julienne.
-
Pel de ui en snij ook in fijne sliertjes. Pel de teentjes look en snipper fijn.
-
Snij de olijven in ringetjes. Rasp de zeste van de limoen alvorens te persen tot sap.
-
Blancheer de erwtjes en fijngesneden peulerwten kort in kokend gezouten water. Giet af en laat onmiddellijk schrikken onder koud stromend water.
-
Kook de capellini beetgaar in een ruime hoeveelheid kokend water.
-
Verwarm olijfolie in een pan en stoof hierin de verschillende groenten.
-
Giet de pasta af en laat uitlekken. Verdeel over diepe borden.
-
Besprenkel met het limoensap, olijfolie en zeste van limoen. Kruid met peper en zout. Schik de groentemengeling erover. Werk af met de geraspte Parmezaanse kaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven