Capellini all’acqua pazza

Capellini all’acqua pazza

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de look en snij in fijne plakjes.

  2. Halveer de kerstomaten. Snij de blaadjes van de peterselie fijn.

  3. Verwarm de olie met pikante olie in een ruime braadpan en stoof de lookplakjes. Voeg tomaatjes en peterselie toe en laat bakken. Blus met witte wijn, gezouten water en visfond en laat 15 min sudderen.

  4. Leg de vis op de tomaatjes, dek de pan af en laat 10 min garen.

  5. Breng een ruime pot licht gezouten water aan de kook. Kook de pasta kort.

  6. Schep de visfilets uit de pan en schep de halfgekookte pasta erin zodat die verder kan garen in de saus en de saus kan opnemen.

  7. Verdeel de pasta en vis over voorverwarmde borden en lepel er wat acqua pazza over. Werk af met peterseliesnippers en pilipili naar smaak.