Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Mandarijncurd: klop het ei met de suiker en het mandarijntjessap op een matig vuur op tot een schuimige en gebonden massa. Laat niet koken.
-
Haal van het vuur en laat 10 min afkoelen.
-
Mix er daarna de boter door met een staafmixer. Doe de massa in een spuitzak en laat opstijven in de koelkast.
-
Warm de oven voor op 180°C.
-
Steek met de uitsteekvorm cirkels uit het kruimeldeeg.
-
Rol bakpapier, met de krulling van het bakpapier mee, op tot een lange worst van 2 cm doorsnede.
-
Rol elke cirkel kruimeldeeg rond een rolletje bakpapier.
-
Bak 10 à 15 min op een ovenplaat met bakpapier.
-
Haal uit de oven en laat afkoelen. Verwijder het bakpapier.
-
Vul de cannoli met de mandarijncurd.
-
Hak de chocolade fijn.
-
Breng de room met de boter aan de kook.
-
Haal van het vuur en roer de chocolade eronder tot die volledig gesmolten is.
-
Doe de ganache in een spuitzak en knip er een heel klein puntje af.
-
Dop de cannoli langs weerzijden in de hagelslag.
-
Beweeg de spuitzak heen en weer over de cannoli’s om ze af te werken met strepen van chocolade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven