Selder en noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij 12 mooie vellen van de knolselder met een snijmachine, 1,5 mm dik.
-
Vul op met gehakt en rol tot een cilinder.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Bechamelsaus: laat de boter smelten, voeg de bloem toe en laat mooi drogen. Bevochtig met de melk en bouillon. Laat opkoken en dikken. Voeg de kaas toe. Mix alles mooi glad. Breng op smaak met fijngesnipperde salie, peper en zout.
-
Leg de gevulde knolseldercannelloni in een ovenschotel en overgiet met bechamelsaus. Bestrooi met fijngehakte walnoten.
-
Bak 30 min in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven