Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng 2 dl water met de rijstazijn aan de kook en los de suiker erin op. Laat afkoelen.
-
Schil de koolrabi’s en snij met de mandoline in flinterdunne plakken.
-
Giet het afgekoelde vocht over de plakjes koolrabi en laat 24 u marineren.
-
’s Anderendaags: snij de rode biet in kleine blokjes.
-
Snij de appel met schil in kleine blokjes.
-
Klop de geitenkaas luchtig en los met de room. Snipper er wat bieslook over en breng op smaak met peper en zout.
-
Schep de geitenkaascrème in een spuitzak.
-
Dep de plakjes koolrabi droog en spuit er een laagje geitenkaas op. Rol tot een cannelloni en laat even rusten in de koelkast.
-
Snij de forel in balkjes.
-
Dresseer het bord, werk af met kervelplukjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven