Cannelloni met rode biet en geitenkaas

Cannelloni met rode biet en geitenkaas

Allergenen

Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de rode bieten met een mandoline in fijne schijfjes.

  2. Pel de sjalot en snij fijn.

  3. Hou enkele walnoten apart en hak de rest fijn. Snij de gekonfijte citroen fijn.

  4. Meng de geitenkaas met de honing, gehakte walnoten, gekonfijte citroen en sjalotsnippers en kruid met peper en zout. Meng de bieslook eronder.

  5. Doe de geitenkaas in een spuitzak en bewaar in de koelkast.

  6. Leg 2 lagen plasticfolie open op de tafel en schik fijngesneden schijfjes van rode biet erop. Spuit de geitenkaas met de spuitzak in 1 lijn op de rode biet.

  7. Rol de cannelloni op en span de plasticfolie goed aan. Laat opstijven in de koelkast.

  8. Snij de cannelloni in gewenste stukken en schik elke cannelloni op een bord. Werk af met een blaadje bladpeterselie, een stukje walnoot en een sliertje gekonfijte citroen.