Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de prei en snij de stengels in 2.
-
Stoof de prei gaar in wat water en boter. Kruid met peper en zout.
-
Laat 2 el boter smelten in een pan en bak de bloem kort aan in de boter.
-
Voeg de melk beetje bij beetje toe en bind tot een mooie gladde saus.
-
Meng de kruidenkaas onder de witte saus en kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Snij de rauwe en gerookte zalm in repen.
-
Verdeel de prei en de 2 soorten zalm over de 4 vellen verse pasta.
-
Rol de pasta op tot cannelloni.
-
Verdeel een paar el witte saus over de ovenschotel.
-
Leg de cannelloni in de ovenschotel.
-
Verdeel de rest van de saus over de cannelloni.
-
Besprenkel met wat olijfolie.
-
Bak op 190°C ± 30 min.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven