Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 210°C.
-
Warm de melk op in een steelpan en voeg de boter in blokjes toe. Breng aan de kook.
-
Klop het ei met de eidooier los en roer de bloem erdoor. Voeg de warme botermelk straalsgewijs toe onder voortdurend roeren tot een glad deeg.
-
Snij de chorizo in stukjes en verkruimel de geitenkaas. Schep beide door het deeg.
-
Beboter en bebloem de vormpjes en vul ze met het mengsel.
-
Zet 20 min in het midden van de voorverwarmde oven.
-
Verlaag de temperatuur naar 180°C en bak ze verder gaar in 25 min.
-
Zet de ovendeur op een kier en laat afkoelen.
-
Ontvorm de hartige cannelés en serveer warm of lauwwarm.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven