Eieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en de look en snipper fijn.
-
Schil de aardappel en snij in blokjes van 2 x 2 cm. Schil de wortelen en snij in blokjes van 1 x 1 cm.
-
Verwijder het kroontje van de tomaat en hak fijn.
-
Snij de beenderen uit de kippenkoteletten.
-
Verhit wat zonnebloemolie in een kookpot en bak de ui en look glazig. Roer het kippenvlees, paprikapoeder en de kurkuma erdoor. Voeg de tomaat, wortel en aardappel toe.
-
Blus met de kippenbouillon en breng aan de kook. Laat 15 min sudderen onder deksel.
-
Snipper de lente-ui, munt en koriander fijn.
-
Voeg de rijst toe aan de soep en laat 12 min sudderen zonder deksel.
-
Roer de lente-ui, munt en koriander door de soep. Kruid met zwarte peper en zout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven