Canja

Canja

Portugese kippensoep

Allergenen

Eieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en de look en snipper fijn.

  2. Schil de aardappel en snij in blokjes van 2 x 2 cm. Schil de wortelen en snij in blokjes van 1 x 1 cm.

  3. Verwijder het kroontje van de tomaat en hak fijn.

  4. Snij de beenderen uit de kippenkoteletten.

  5. Verhit wat zonnebloemolie in een kookpot en bak de ui en look glazig. Roer het kippenvlees, paprikapoeder en de kurkuma erdoor. Voeg de tomaat, wortel en aardappel toe.

  6. Blus met de kippenbouillon en breng aan de kook. Laat 15 min sudderen onder deksel.

  7. Snipper de lente-ui, munt en koriander fijn.

  8. Voeg de rijst toe aan de soep en laat 12 min sudderen zonder deksel.

  9. Roer de lente-ui, munt en koriander door de soep. Kruid met zwarte peper en zout.