noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de uien, snij ze fijn en fruit ze.
-
Kook de spinazie en snij fijn.
-
Meng de spinazie met de ricotta, Parmezaanse kaas, gefruite uien en fijngehakte walnoten. Kruid met zout, peper en nootmuskaat.
-
Leg in elke pannenkoek wat van dit mengsel en rol op.
-
Leg ze naast elkaar in een ovenschaal die ingevet is met boter.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Giet eerst de tomatensaus over de pannenkoeken en daarna de bechamelsaus.
-
Bestrooi met geraspte Parmezaanse kaas.
-
Zet 20 min in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven