Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Giet de melk in een pannetje en voeg de boter toe. Breng aan de kook.
-
Verwarm de oven voor op 210°C.
-
Meng het ei en de dooier in een mengkom. Kruid naar smaak met peper en een weinig zout; de comté kaas is al gezouten. Doe de bloem erbij en meng. Giet de melk er in meerdere keren bij en meng. Mix alles tot een homogeen beslag in de blender.
-
Snij de chorizo in dobbelsteentjes en rasp de comté.
-
Voeg de chorizo en comté toe en meng.
-
Giet het beslag in canelévormpjes. Zet gedurende 30 à 35 minuten in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven