zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de sinaasappel en snij in plakjes.
-
Suikersiroop
Breng het water aan de kook met de suiker, vanillestok, kaneelstok, kruidnagels en schijven sinaasappel. Bereid de siroop de dag voordien, zodat ze kan afkoelen en smaak kan opnemen.
-
Zeef de siroop.
-
Giet 4 cl siroop in het glas, voeg 8 cl Campari toe. Vul het glas aan met champagne.
-
Schud 2 cl Campari met het eiwit op in een cocktailshaker. Werk de cocktail af met dit roze schuim vlak voor je serveert.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven