Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hak de noten fijn. Verhit de honing op een zacht vuur tot deze vloeibaarder wordt. Roer de gehakte noten eronder.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Rol 1 vel bladerdeeg uit.
-
Snij het hoedje van de camembert en plaats hem in het midden van het bladerdeeg op een ovenplaat met bakpapier.
-
Beleg de camembert met de rozemarijntakken.
-
Snij een cirkel die 2 cm groter is dan de camembert uit het midden van een vel bakpapier.
-
Leg de cirkel rond de camembert op het bladerdeeg.
-
Leg een tweede vel bladerdeeg over de camembert op het bakpapier.
-
Snij het bovenste bladerdeeg in 12 gelijke pizzapunten tot 2 cm van de camembert.
-
Beleg de bovenkant van elke pizzapunt met 1 kl notenmengeling.
-
Rol elke pizzapunt op tot aan de camembert.
-
Verwijder het bovenste vel bakpapier en snij ook het onderste bladerdeeg in 12 pizzapunten.
-
Verdeel de overige notenmengeling over de bovenkant van elke pizzapunt en rol op.
-
Smeer heel de rozet in met losgeklopt eigeel. Voeg enkele druppels water toe aan het eigeel, dan smeert het makkelijker uit.
-
Strooi de zonnebloempitten erover en bak 25 min in de voorverwarmde oven.
-
Snij het hoedje bladerdeeg van de camembert en het doppen kan beginnen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven