Camarão com leite de coco (garnalen met kokosmelk)
Schaaldieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en de look. Snipper alles fijn.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de paprika en snij in blokjes. Snij de pruimtomaat in fijne stukken. Trek de korianderblaadjes los en snipper de steeltjes van de koriander fijn.
-
Bak de ui en look glazig in een stoofpot met wat zonnebloemolie. Voeg de paprika, tomaat en koriandersteeltjes toe.
-
Roer de scampi’s, paprikapoeder, komijn en tomatenpuree erdoor en laat 2 min garen onder deksel. Blus met de kokosmelk en breng aan de kook. Kruid met cayennepeper en zout.
-
Snipper de blaadjes van de koriander fijn. Roer door de scampi’s in kokosmelk.
-
Serveer met limoen en rijst.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven