Camarão com leite de coco (garnalen met kokosmelk)

Allergenen

Schaaldieren. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en de look. Snipper alles fijn.

  2. Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de paprika en snij in blokjes. Snij de pruimtomaat in fijne stukken. Trek de korianderblaadjes los en snipper de steeltjes van de koriander fijn.

  3. Bak de ui en look glazig in een stoofpot met wat zonnebloemolie. Voeg de paprika, tomaat en koriandersteeltjes toe.

  4. Roer de scampi’s, paprikapoeder, komijn en tomatenpuree erdoor en laat 2 min garen onder deksel. Blus met de kokosmelk en breng aan de kook. Kruid met cayennepeper en zout.

  5. Snipper de blaadjes van de koriander fijn. Roer door de scampi’s in kokosmelk.

  6. Serveer met limoen en rijst.