Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 240°C.
-
Tomatensaus
Pel de ui en look en snipper alles fijn.
-
Verwarm de olijfolie in een steelpan en fruit de ui- en looksnippers op een laag vuur.
-
Kruid met peper en zout en voeg de passata toe. Roer de verse kruiden erdoor en laat op een laag vuur sudderen.
-
Snij de ham en paprika in stukjes en de champignons in plakjes.
-
Verwijder de takjes verse kruiden uit de tomatensaus.
-
Rol het pizzadeeg op en bestrijk met de tomatensaus. Laat een rand van 1 cm vrij.
-
Beleg de onderste helft van het deeg met ham, paprika en champignons en bestrooi met mozzarella.
-
Kruid met peper en zout en vouw het deeg dicht tot een halve maan.
-
Druk de randen stevig aan. Maak met een scherp mesje enkele inkepingen bovenaan, zodat de stoom kan ontsnappen.
-
Bak goudbruin en gaar in 15 min.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven