Weekdieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder de zaadjes en steelaanzet van de gele chilipepers en snij het vruchtvlees in stukken.
-
Doe in een kleine pot en zet onder water; breng aan de kook. Laat 5 minuten koken, giet het water af en voeg vers water toe.
-
Herhaal dit 3 keer.
-
Doe de gekookte chilipepers in de vijzel en stamp tot puree.
-
Pel de ui en de teentjes look en snipper ze fijn.
-
Schil de gember en hak fijn.
-
Hak de koriander (blaadjes en steeltjes) fijn.
-
Verwijder steelaanzet en zaadjes van de rode chilipeper en snij het vruchtvlees in flinterdunne reepjes.
-
Spoel de mosselen verschillende malen onder koud stromend water, verwijder pokken en baarden.
-
Verhit een scheut olijfolie in een grote kookpot op een laag vuur en bak ui, look, gember en gele chilipeperpasta 5 minuten tot de ui zacht is. Voeg witte wijn en bouillon toe en breng aan de kook.
-
Voeg de mosselen erbij, dek de pot af en laat 5 minuten zacht koken tot de mosselen open zijn. Schep halverwege de mosselen om.
-
Doe de mosselen in een grote schotel en besprenkel met limoensap. Bestrooi met koriander en rode chilipeper.
-
Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven