Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Breek de eieren boven een mengkom en klop de suiker erdoor tot een witte crème. Smelt de boter en laat wat afkoelen.
-
Voeg gesmolten boter, bloem en bakpoeder toe en meng tot een stevig glad deeg.
-
Vul de bakvorm en strijk glad. Zet in de voorverwarmde oven en bak 25 minuten.
-
Meng de yoghurt met de suiker.
-
Snij de vanillestok in de lengte middendoor en schraap met de botte kant van een mes het merg eruit.
-
Roer het vanillemerg door het yoghurtmengsel.
-
Haal de cake uit de oven en bestrijk de warme cake met het yoghurtmengsel. Verdeel de bessen erover.
-
Plaats nog 10 minuten in de oven.
-
Haal uit de oven en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven