Eieren , noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed de springvorm met bakpapier.
-
Klop de zachte boter en suiker romig met de mixer. Voeg de zeste toe en daarna de eieren een na een. Klop tot alles mooi gemengd is.
-
Zeef de bloem met het bakpoeder en een snuifje zout. Spatel de bloem door het botermengsel, voeg vervolgens het amandelpoeder en als laatste de wijn toe. Meng tot je een egale massa bekomt. Stort het beslag in de springvorm.
-
Verdeel de gewassen en gedroogde druiven erover.
-
Zet in het midden van de voorverwarmde oven en bak in 40 minuten goudbruin en gaar.
-
Laat de cake op een rooster afkoelen. Haal uit de vorm en verwijder het bakpapier. Bestrooi met bloemsuiker en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven