Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Splits de eieren. Klop het eiwit stijf. Voeg 50 g suiker en een snuifje zout toe en klop verder tot je een blinkend eiwitschuim krijgt.
-
Klop de room met de overige suiker stijf.
-
Roer eerst de eidooiers en nadien de bloem erdoor. Spatel het eiwit eronder.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Vet de bakvorm in met boter.
-
Verdeel het beslag over de bakvorm en verdeel 200 g druiven erover.
-
Bak 40 min in de voorverwarmde oven.
-
Laat afkoelen in de bakvorm.
-
Werk af met de overige druiven en wat bloemsuiker.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven