Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Cajunkruiden: meng alle ingrediënten en bewaar ze in een luchtdichte bokaal.
-
Spoel de aardappelen en dep droog. Verhit de olijfolie in een hete pan. Voeg de aardappelen toe en bestrooi met ½ eetlepel cajunkruiden. Bak de aardappelen verder op laag vuur tot ze gaar zijn.
-
Snij de worst in schuine stukken van ongeveer 3 cm. Bak ook deze aan in de pan samen met de krielaardappelen. Bestrooi met cajunkruiden. Bak tot alles mooi bruin is.
-
Spoel de sinaasappel goed en snij in dunne schijven en een deel in partjes. Voeg de sinaasappelschijven en partjes toe in de pan, bak even mee.
-
Serveer de worst en krielaardappelen op de gebakken sinaasappel en een paar in partjes gesneden stukjes appelsien.
-
Garneer met fijngehakte basilicum.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven