Caesarsalade met geroosterde spruitjes en pistache
Eieren , Mosterd en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Kook de eieren hard en pel ze.
-
Pel de look.
-
Rasp de spruitjes en doe in een ovenschaal. Besprenkel met olijfolie, kruid met peper en zout en rooster gaar in de oven.
-
Snij het brood in dobbelstenen en doe in een ovenschaal. Besprenkel met olijfolie, kruid met peper en zout en bak krokant in de oven.
-
Rooster de pistachenoten in een droge koekenpan en hak ze grof.
-
Trek de blaadjes van de slaharten los en snipper het hart fijn.
-
Dressing
Mix de eidooiers met mosterd, citroensap, worcestersaus, look, Parmezaanse kaas en Griekse yoghurt. Mix de olijfolie er beetje bij beetje door tot een licht vloeibare dressing. Kruid met peper en zout.
-
Meng de sla met de geroosterde spruitjes en waterkers en verdeel over borden. Kruid met peper en zout.
-
Snij de eieren in partjes en schik ze op de sla. Druppel de dressing erover, bestrooi met pistachenoten, schilfers Parmezaanse kaas en croutons.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven