Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de bladeren van de Chinese kool los en blancheer kort in licht gezouten kokend water. Laat de bladeren uitlekken op een propere keukendoek.
-
Pel de ui en look en snipper fijn. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika en snij het vruchtvlees in stukjes.
-
Los het bouillonblokje op in 250 ml kokend water.
-
Verwarm 1 el olie in een ruime kookpot en stoof hierin de uisnippers. Voeg de paprikablokjes en looksnippers toe als de uisnippers glazig worden, laat 5 min stoven.
-
Roer de pilipili, het paprikapoeder en de komijn erdoor, laat even meebakken. Schuif het mengsel aan de kant en verkruimel het vlees boven de pot. Bak het goudbruin, plet de kleine korrels met een vork.
-
Overgiet met de bouillon en voeg de tomatenstukjes toe. Bestrooi met oregano en roer de tomatenpuree erdoor. Kruid met chilipoeder, versgemalen zwarte peper en zout. Breng aan de kook en laat 20 min pruttelen.
-
Spoel de kidneybonen onder stromend water. Voeg ze samen met de maïs toe, laat nog 10 min doorwarmen en kruid indien nodig.
-
Schep de vulling in de koolbladeren, rol ze op en schik in een ovenschaal.
-
Serveer met wat fijngesnipperde bladpeterselie en lente-ui.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven