Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Guacamole: pel de ui en snipper fijn. Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de piccantina en snij het vruchtvlees fijn. Snij de blaadjes en steeltjes van de koriander fijn. Pel de avocado’s, verwijder de pit en prak het vuchtvlees fijn met een vork.
-
Schep de ui, chilipeper, koriander en het limoensap erdoor. Kruid met peper en zout.
-
Snij de kip in reepjes en kruid met peper, zout en paprikapoeder. Bak ze gaar in de olie.
-
Beleg de tortilla’s met de dipsaus schik de kippenreepjes erop, strijk er wat guacamole over en bestrooi met kaas.
-
Rol de tortilla’s op en snij ze in stukken.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven