Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 100°C.
-
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
-
Snij de tomaatjes middendoor en leg ze met de snijkant naar boven op de bakplaat.
-
Kruid royaal met versgemalen peper en zeezout. Stop de takjes tijm ertussen. Pel de teentjes look en duw ze door de lookpers boven de tomaatjes.
-
Bestrooi met suiker en besprenkel met olijfolie.
-
Zet in het midden van de oven en laat in 5 à 7 u drogen.
-
Laat de olijven uitlekken en schik ze in een ovenschaal op bakpapier. Laat ze drogen samen met de tomaten.
-
Doe de tomaten in een weckpot en bewaar ze samen met de kruiden en look. Overgiet met olijfolie tot ze onder staan en zet koel.
-
Mix de gedroogde olijven tot poeder en bewaar in een afgesloten bokaaltje in de koelkast.
-
Leg de burrata op een serveerschaal en schik de tomaatjes errond. Bestrooi met olijvenpoeder en basilicumblaadjes.
-
Druppel er wat olijfolie over en kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Serveer met vers afgebakken ciabatta.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven