Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Tomatencrème: laat de kerstomaatjes 15 min garen in een pan met 5 el olijfolie, look, oregano en honing. Kruid met peper en zout.
-
Doe alles in een blender en mix tot een crème. Laat de crème koud worden in de koelkast.
-
Basilicumolie: mix een 20-tal blaadjes basilicum met 1 dl olijfolie, tot de basilicum heel fijn is.
-
Verdeel de tomatencrème over 2 diepe borden.
-
Leg een bol burrata in de crème.
-
Werk af met een paar druppels basilicumolie en een paar blaadjes basilicum.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven