Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pesto: mix de rucola, pijnboompitten, maïsolie en Parmezaanse kaas tot een pesto.
-
Kruid met cayennepeper, zout en citroensap. Plaats in de koelkast tot gebruik.
-
Halveer de zongedroogde tomaten.
-
Snij de courgette in de lengte in plakken van ± 0,5 cm.
-
Verhit een grillpan of verwarm een barbecue.
-
Smeer de courgetteschijven in met olijfolie.
-
Gril de courgetteschijven goudbruin aan beide zijden.
-
Leg de burrata in het midden van een bord en schik de gegrilde courgette errond. Kruid met de gedroogde, Italiaanse kruiden en besprenkel met de Griekse olijfolie.
-
Werk af met zongedroogde tomaten, enkele lepels pesto en wat verse basilicum, salie en peterselie. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Serveer met ciabattabrood.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven