Pindanoten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Chilicrunch
Verwarm de olie samen met de kaneelstok, steranijs en kardemompeulen tot 180°C.
-
Pel de sjalot en snipper fijn. Pel de look en pers fijn.
-
Schil de gember en rasp fijn. Meng met de chilivlokken, zwarte peper, zout, sesamzaadjes en fijngehakte pinda’s.
-
Schep de kaneelstokjes, steranijs en kardemompeulen uit de olie en frituur de sjalot totdat deze net niet verkleurt. Laat uitlekken op keukenpapier. Frituur de looksnippers en zet het vuur uit.
-
Schep nu de rest van de ingrediënten door de olie.
-
Voeg de sojasaus toe als de olie niet meer borrelt, laat afkoelen en bewaar in de koelkast.
-
Snij de pompelmoes à vif en schik op een schotel. Plaats de burrata er bovenop en overgiet met de chilicrunch (= alles van de voorgaande stappen).
-
Bewaar de rest van de chilicrunch in een afgesloten bokaal in de koelkast.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven