noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Burrata-ijs
Roer de maïzena door 100 ml melk. Voeg de suiker bij de overige melk en breng aan de kook. Giet de melk met maïzena erbij. Laat 1 min al roerend sudderen tot een gebonden massa.
-
Haal van het vuur en zet de kom in een bad met koud water en wat ijsblokken. Laat al roerend afkoelen tot kamertemperatuur.
-
Mix de burrata, zonder het bewaarvocht, erdoor. Zet min. 2 u in de koelkast.
-
Draai tot ijs in de ijsmachine.
-
Afwerking
Rooster de amandelschilfers goudbruin in een pan zonder vetstof.
-
Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snij in 4.
-
Snij de melkbroodjes open.
-
Beleg elk broodje met 2 bollen burrata-ijs. Verdeel wat balsamicocrème erover. Werk af met aardbeien, bosbessen en amandelschilfers. Versier met een blaadje basilicum.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven