Burger with the lot

Burger with the lot

burger à l’australienne

Allergenen

Selder , Eieren , Gluten , Lactose , Melk , Mosterd , sesamzaad , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de sjalotten en snipper fijn. Kleur de sjalot in hete boter, laat afkoelen.

  2. Meng de afgekoelde sjalot met het gehakt en ei, kruid met peper en zout. Verdeel het gehakt in 4 gelijke delen en vorm tot burgers.

  3. Bak het ontbijtspek krokant in een hete pan.

  4. Bak spiegeleitjes in het vet van het spek.

  5. Haal wat rode biet en augurken uit de bokalen en dep droog.

  6. Bak de burgers in hete boter.

  7. Snij de hamburgerbuns in 2. Kleur de binnenkant van de hamburgerbuns kort bruin in een pan met boter.

  8. Stel je burger samen. Van onder naar boven: bun, sla, rode biet, spek, hamburger, kaas, spiegeleitje, augurk, sla, BBQ-saus en bun.