Burger with the lot
burger à l’australienne
Selder , Eieren , Gluten , Lactose , Melk , Mosterd , sesamzaad , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalotten en snipper fijn. Kleur de sjalot in hete boter, laat afkoelen.
-
Meng de afgekoelde sjalot met het gehakt en ei, kruid met peper en zout. Verdeel het gehakt in 4 gelijke delen en vorm tot burgers.
-
Bak het ontbijtspek krokant in een hete pan.
-
Bak spiegeleitjes in het vet van het spek.
-
Haal wat rode biet en augurken uit de bokalen en dep droog.
-
Bak de burgers in hete boter.
-
Snij de hamburgerbuns in 2. Kleur de binnenkant van de hamburgerbuns kort bruin in een pan met boter.
-
Stel je burger samen. Van onder naar boven: bun, sla, rode biet, spek, hamburger, kaas, spiegeleitje, augurk, sla, BBQ-saus en bun.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven