Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de feta in een kom, voeg het ei en de zure room toe. Klop alles los.
-
Smelt de boter.
-
Doe de olie in een kom, giet de melk erbij en meng. Giet de gesmolten boter en een snuifje zout erbij en meng de bloem eronder.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Leg 1 vel filodeeg open op een handdoek met boterpapier. Verdeel 3 el van het oliemengsel met liefde over het filodeeg en strijk open met een penseeltje.
-
Leg er een 2de vel op en smeer opnieuw in met het oliemengsel.
-
Leg onderaan 3 cm van de kaasvulling en rol op met behulp van de handdoek met boterpapier. Leg het rolletje op een bakplaat.
-
Herhaal stappen 5 t.e.m. 7 tot alle filodeeg opgebruikt is.
-
Smeer alle rolletjes bovenaan in met het oliemengsel.
-
Bak de burek 30 à 35 min in de warme oven.
-
Haal uit de oven en snij in stukken. Serveer met opgelegde groenten of met kerstomaatjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven