noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Cashewmayonaise: week de cashewnoten 30 min.
-
Laat uitlekken en doe in de blender samen met de rest van de ingrediënten. Voeg 3 el water en ½ kl zout toe en mix fijn.
-
Spoel de quinoa onder koud stromend water.
-
Kook de quinoa gaar in een dubbele hoeveelheid water (150 g) waarin je ¼ bouillonblokje verkruimelt.
-
Blancheer de sluimererwten en asperges.
-
Snij de tomaatjes, radijsjes en komkommer in plakjes of stukjes.
-
Hak de cashewnoten grof.
-
Doe de quinoa in een kom en schik de groenten erop. Besprenkel met olijfolie, kruid met peper en zout.
-
Bestrooi met gehakte cashewnoten en serveer met de mayonaise.Tip: de cashewmayonaise blijft 5 dagen goed in de koelkast.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven