Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de bosvruchten in een kookpot met het limoensap en 200 g suiker erbij. Laat 10 min opwarmen en giet door een zeef. Vang het sap op.
-
Zet het fruit apart en laat afkoelen.
-
Splits de eieren en doe de dooiers in een mengkom, samen met de rest van de suiker. Klop stevig op tot een romige witte massa.
-
Snij de vanillestok in de lengte doormidden en schraap de zaadjes eruit met de botte kant van een mes. Schep ze samen met de mascarpone door het eimengsel.
-
Klop de eiwitten stijf en spatel door het mascarponemengsel.
-
Snij de cake horizontaal in dikke plakken.
-
Bedek de bodem van de schaal met een plak cake, besprenkel met bosvruchtensap en schep er een laagje vruchten over.
-
Bedek met een laag mascarponemousse en dek af met een plak cake.
-
Herhaal en eindig met mascarponemousse.
-
Garneer met verse rode vruchten en plaats in de koelkast.
-
Schik de meringues er vlak voor het serveren op.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven