Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het brood in sneden van 1,5 à 2 cm dik.
-
Giet olijfolie in een platte kom en dompel elke snede in de olijfolie. Leg op een grill met aluminiumfolie.
-
Verwarm de oven voor op 150°C.
-
Bestrooi elke snede brood met lookpoeder en goed wat grof zeezout. Steek de sneden brood in de voorverwarmde oven gedurende 5 tot 10 min, tot het brood krokant is.
-
Spoel de tomaten, verwijder het kroontje, snij eerst in sneetjes en daarna in stukjes.
-
Haal de gebakken broodsneden uit de oven en leg op een schotel. Bedek rijkelijk met de tomatenstukjes.
-
Werk af met een streepje olijfolie en wat extra grof zeezout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven