noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het groene gedeelte weg van de lente-uitjes. Was de lente-uitjes maar laat de wortels aan de ui.
-
Bak de lente-uitjes kort aan in olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Rasp de look en meng onder de ricotta. Snipper de basilicum fijn en voeg bij de ricotta.
-
Hak de noten fijn en bak kort aan in olijfolie.
-
Verdeel de ricotta over de sneden gebakken stokbrood. Beleg met de pancetta en de lente-ui.
-
Werk af met de gebakken noten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven