Bruschetta met geroosterde zoete puntpaprika, avocado en mozzarella

Bruschetta met geroosterde zoete puntpaprika, avocado en mozzarella

Allergenen

Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Leg de paprika’s in hun geheel op een bakplaat met siliconenmatje of bakpapier. Zet in een heteluchtoven op 180°C gedurende 45 minuten.

  2. Haal de paprika’s uit de oven en trek het vel eraf. Snij ze open en verwijder de zaadjes.

  3. Snij het stokbrood in stukjes en rooster ze.

  4. Bedek de stukjes stokbrood met de geroosterde paprika’s.

  5. Snij de avocado’s middendoor en verwijder de schil en pit. Snij de avocado in stukjes. Leg de avocado op de geroosterde paprika’s.

  6. Laat de buffelmozzarella uitlekken en snij in stukjes. Leg ze boven de avocadostukjes.

  7. Bedruip het geheel met wat olijfolie. Kruid goed met versgemalen peper en zout. Werk af met wat fijngesnipperde peterselie.