Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de ciabatta in 8 sneden van 1 cm.
-
Pel het teentje look en snipper fijn. Pluk de basilicumblaadjes en snij fijn.
-
Rooster de paprika’s aan alle zijden onder een hete grill tot ze geblakerd zijn. Laat ze afkoelen in een goed afgesloten kom of plasticzak.
-
Pel de paprika’s en verwijder steelaanzet en zaadlijsten. Snij het vruchtvlees in fijne reepjes en doe samen met het vrijgekomen sap in en kom. Schep de looksnippers en basilicumblaadjes erdoor.
-
Breng op smaak met oregano, olijfolie, balsamicoazijn, peper en zout. Zet in de koelkast en laat marineren tot gebruik.
-
Toast de sneden ciabatta en druppel er wat olijfolie over. Bestrijk met geitenkaas en verdeel de paprikareepjes erover.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven