Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het brood in sneetjes van 1 cm.
-
Meng de olijfolie met de geperste look en smeer hiermee 1 kant van het brood in.
-
Rooster het brood tot het aan beide kanten lichtbruin is.
-
Snij dunne plakjes geitenkaas en verdeel deze over de geroosterde sneetjes brood. Zet nog even in de oven tot de geitenkaas een beetje gesmolten is.
-
Snij de rode ui in dunne ringen.
-
Werk de bruschetta af met de uiringen en de rucolablaadjes. Kruid met zwarte peper.
-
Besprenkel met wat extra olijfolie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven