Bruschetta met beukenzwam en gerookte eendenborst
Gluten , Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de look en pers fijn.
-
Bak de beukenzwammen mooi bruin in arachideolie. Blus met de sojasaus en sushiazijn.
-
Snij de ciabatta in 6 schuine schijfjes. Besprenkel met arachideolie. Bak 10 min op 200°C in een voorverwarmde oven.
-
Snipper de eendenborstfilet in fijne reepjes.
-
Verdeel de beukenzwammen over de stukken ciabatta. Werk af met snippers eendenborst. Maal er zwarte peper over. Versier met blaadjes koriander.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven