Selder. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Halveer de uien en de bol look.
-
Was de wortelen en de selder. Snij de wortelen in dikke schijven en halveer de selder.
-
Warm de oven voor op 250°C.
-
Zet het soepvlees of schenkel met het spek 30 à 40 min in een braadslee in de voorverwarmde oven tot het vlees en de botten bruin kleuren.
-
Wrijf de tomatenpuree op het vlees en voeg de uien, look en wortel toe. Laat 20 à 30 min verder bakken in de oven.
-
Schep het vlees met de geroosterde groenten in een kookpot.
-
Giet 500 ml water in de braadslee en schraap de aanbakresten van de bodem. Giet het water bij het vlees in de kookpot.
-
Kruidentuiltje
Bind de tijm, peterseliestengels en laurier samen met keukendraad.
-
Voeg de selder en kruidentuiltje toe. Giet 5 l water erbij en breng aan de kook. Laat 4 tot 8 u rustig sudderen.
-
Giet door een zeef.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven