Bruin stokbrood met kipshoarma, picklessaus en lente-ui
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng het citroensap met het paprikapoeder, de kippenkruiden en een geperst knoflookteentje.
-
Wrijf de kipfilet in met dit mengsel en laat (maximaal) ½ uur marineren in de ijskast.
-
Bak de kipfilet in de pan.
-
Meng de picklessaus met de yoghurt.
-
Snij lente-uitjes schuin in ringetjes van 1 cm.
-
Snij het stokbrood dwars in 2 gelijke stukken. Snij vervolgens overlangs tot net niet helemaal door.
-
Snij de kip in plakjes van 8 mm en verdeel ze over de 2 broodjes.
-
Bestrijk met de picklesyoghurtsaus.
-
Werk af met de lente-uiringen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven