noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breek de chocolade in stukjes en snij de koude boter in blokjes. Doe samen in een kom en laat zacht au bain-marie smelten.
-
Breek de eieren in de mengkom van de keukenrobot. Klop de eieren tot een luchtige en schuimige massa op matige snelheid.
-
Voeg de suiker toe zodra de eitjes luchtig geklopt zijn. Laat alles nog even mengen tot je een bleek schuimig mengsel krijgt.
-
Zeef de bloem samen met het cacaopoeder en bakpoeder in een kom.
-
Roer tussendoor even in de smeltende chocolade met boter. Schenk het mengsel bij de opgeklopte eieren. Voeg ook de bloem met cacaopoeder en bakpoeder toe. Laat alles kort mengen in de keukenrobot.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Beboter de bodem en de randen van een rechthoekige ovenschaal. Bedek met een vel bakpapier. Schenk het chocoladebeslag in de ovenschaal. Strijk het vlak. Strooi er een laagje krokante Mexicanamix nootjes over.
-
Zet in de voorverwarmde oven en bak gedurende 30 minuten.
-
Haal uit de oven en laat goed afkoelen, zodat het gebak opstijft. Het is de bedoeling dat de binnenkant nog zacht en vochtig is.
-
Snij de brownie in stukken en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven