Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 140°C hete lucht.
-
Doe de mix in een kom en voeg de eieren, de zonnebloemolie en het water toe. Meng grondig tot het een beslag vormt.
-
Plooi het bijgeleverde bakblik volgens de instructies open en giet het beslag in de vorm. Versier met het chocoladeschaafsel dat in de verpakking zit. Werk af met de gehakte noten.
-
Bak in de voorverwarmde oven gedurende 40 minuten.
-
Haal uit de oven en laat afkoelen in het bakblik.
-
Snij in stukjes en geef er warme chocomelk bij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven