noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Smelt de chocolade met 180 g boter op een zacht vuur.
-
Verwarm de oven voor op 175°C.
-
Klop de eieren schuimig met de bruine suiker.
-
Voeg de boter en chocolade toe en klop goed door.
-
Zeef de bloem met het cacaopoeder en spatel onder de massa met een snuifje zout.
-
Hak 75 g pecannoten grof en roer door het beslag.
-
Bedek de bakvorm met bakpapier en giet het beslag erin.
-
Bak 25 min in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en laat afkoelen in de vorm. Snij in repen.
-
Glazuur: klop 150 g boter met de bloemsuiker los en klop de roomkaas erdoor. Doe in een spuitzak met gekarteld spuitmondje.
-
Afwerking: spuit het glazuur op de brownierepen en werk af met de overige pecannoten en wat munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven