Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 175°C.
-
Snij de korsten van het brood en snij het kruim in blokjes. Snij de peperkoek in stukken.
-
Scheid de eieren en klop het eiwit tot sneeuw.
-
Breng de melk aan de kook met de bruine suiker en een mespunt zout. Roer het broodkruim en de peperkoek erdoor en plet fijn met een vork. Voeg de rozijnen, eidooiers, bloem en rum toe en meng stevig.
-
Spatel de stukjes chocolade en het stijfgeklopte eiwit erdoor. Giet het mengsel in een ingevette bakvorm.
-
Zet in de oven en bak gaar in 1 uur. Controleer de gaarheid met behulp van een prikker, die er droog moet uitkomen.
-
Ontvorm en laat de broodpudding afkoelen.
-
Bestrooi met bloemsuiker en snij in plakjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven