Eieren , noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de peren en snij in blokjes.
-
Snij het brood in kleine stukken.
-
Neem een grote kom en voeg het brood, de stukjes peer, chocolade, suiker, melk, rum, rozijnen, noten en eieren toe.
-
Meng alles goed onder elkaar. Dek af met plasticfolie en laat een nacht trekken in de koelkast.
-
Mix alle ingrediënten tot een homogene massa.
-
Verwarm de oven voor op 170°C.
-
Vet de bakvorm in. Vul de bakvorm met het mengsel.
-
Bak 45 min in de voorverwarmde oven.
-
Laat afkoelen. Ontvorm en snij in dikke plakken.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven