Eieren , Mosterd en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kruid de rosbief met peper en zout en schroei aan alle zijden krokant in hete olijfolie. Laat 30 minuten verder garen in een voorverwarmde oven van 170°C. Haal het vlees uit de oven en laat afkoelen.
-
Snij de courgette in dunne plakjes met behulp van een snijmachine of mandoline. Bak de plakjes courgette gaar in hete olijfolie. Laat ze afkoelen.
-
Mosterdvinaigrette: meng de eidooier met de mosterd en de azijn en roer er de arachideolie onder. Kruid met peper en zout.
-
Snij de broodjes overlangs in 2.
-
Snij de rosbief in dunne sneetjes. Snij de tomaatjes in fijne plakjes.
-
Schik de tomaten- en courgetteplakjes op het onderste broodje met daarboven een sneetje rosbief. Giet er wat mosterddressing over.
-
Zet het bovenste deel van het broodje erop.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven