Mosterd en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 150°C.
-
Pel de ui en teentjes look en snipper alles fijn. Doe de snippers in een kom. Doe de red hot chili peppersaus, ciderazijn, kippenbouillon, bruine suiker, mosterd, smaakaroma, chilipoeder en gedroogde tijm erbij en meng alles.
-
Leg het hespengebraad in een ovenschaal ingevet met een lepel arachideolie en giet de mengeling erover. Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie.
-
Zet in de voorverwarmde oven en laat gedurende 2 uur garen. Verwijder de folie en laat nogmaals 2 uur garen.
-
Haal het vlees uit de oven en laat kort afkoelen. Trek het vlees met 2 vorken uit elkaar in draadjes.
-
Meng het uiteengerafelde vlees met de sappen die in de ovenschaal liggen.
-
Bak de hamburgerbroodjes krokant in de oven of snij in 2 en toast in de broodrooster.
-
Snij de komkommer in plakjes en de tomaatjes in stukjes. Meng de witte koolsla met wat mayonaise.
-
Verdeel de sla, komkommer en tomaatjes over de bodem van de hamburgerbroodjes. Schep een ruime portie pulled pork op de groenten. Werk af met de witte koolsla.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven